Utställning på Kronohäktet i Ängelholm

Utställning på Kronohäktet i Ängelholm

Utställningen på Kronohäktet i Ängelholm 14–21  oktober är nu över. Det blev riktigt lyckat med en hel del besökare, många lovord och en del sålt. En fin recension finns i bmz.se. Tack till alla er som bidrog till min utställning och ett stort tack till Johan Sundström på Repetera som gjorde den snygga affischen!

På bilden ovan ses några av de foton jag visade i fotohörnan. Ett extra tack till Janne Svensson som hjälpte mig printa fotona.

Nu målar och fotar jag vidare inför kommande utställningar och evenemang. Jag arbetar också vidare med hemsidan och hoppas att den snart är fylld av mina verk. Ett varmt tack till Malin Dannehall på Attico Webb, Design & Art som gjort grunderna och lärt mig hur jag ska arbeta vidare med den.

Jag planerar även att kontinuerligt lägga ut saker på Instagram: @annehmoen för tavlor och @aromaapple för foton, samt här på hemsidan och kanske en del på mitt Facebook-konto.

Välkommen att besöka mig på Instagram, hemsidan eller maila mig på ann.moen.am@gmail.se.